Hello, Noryah.Co disini.

Noryah – Seluar Muslimah Paling Selesa. Kami sentiasa berusaha sedaya upaya untuk memastikan anda mendapat seluar yang paling selesa yang pernah dipakai, kerana mencari keselesaan adalah sesuatu yang wajib untuk semua.

Fokus produk kami adalah Seluar Palazzo, Seluar Aktif, Seluar Formal, Dress dan banyak lagi aksesori berkualiti tinggi dan berpatutan.

Penghantaran & Pemulangan Percuma

Whatsapp Chat Support

Pembayaran Fleksibel

100% Jaminan

cotton linen suit (suit muslimah dengan material cotton linen)

HQ

 

Team NYCO bersemangat untuk menyampaikan produk dan pengalaman yang unggul kepada pelanggan kami, dan dedikasi ini melimpah ke dalam semua yang kami lakukan. Daripada reka bentuk dan penyumberan kepada perdagangan dan teknologi, kami bekerja keras kerana kami suka apa yang kami lakukan, tetapi kami juga percaya pada keseimbangan, dengan bekerja dalam keseronokkan seluruh pasukan dan rakan sekerja yang berasa seperti keluarga.

Panduan Kami

 

Pasukan Team Sales membawa pengetahuan dan kecintaan terhadap produk kami terus kepada orang ramai. Kami memahami kepentingan kebahagiaan pelanggan kami dan bersedia untuk menjadi inovatif untuk memastikan mereka mendapat pengalaman terbaik yang mungkin. Model pembelian kami menawarkan pelanggan alternatif kepada perniagaan tidak terhad berasaskan web sahaja, tetapi pelanggan juga boleh membeli secara Whatsapp, Messenger atau secara Walk In ke HQ.

silver blue palazzo pants (seluar muslimah paling selesa)(plus size palazzo pants)(2xl, 3xl,4xl)

Nilai Teras

Positive Energy

Sentiasa bersikap positif samada dalam penampilan dan pemikiran.

Kejujuran & Amanah

Bersikap jujur & amanah, mencari kebenaran melalui data & pemerhatian.

Empati

Memahami pelbagai perspektif, fokus mencipta hasil yang bermakna.

Penghakiman

Mempunyai kebijaksanaan untuk membuat keputusan yang lebih baik, tidak mengulangi kesilapan.

Kesedaran Diri

Dengan pencerahan dan tidak defensif, sentiasa mencari dan memproses maklum balas dengan jelas.